21.09.2008 г., 19:35 ч.

Тишината чувам... 

  Поезия
522 0 6

 

Тишината чувам...


„Тишината е само за слушане...”
Павлина Йосева



Тишината понякога пее...
Тишината тъй често крещи...
Тишината от болка немее...
Тишина от лъжата гърми...

Тишината от обич ще шепне...
Тишината от скръб ще мълчи...
Тишината от спомен ще трепне...
Тишината от смях ще звъни...

И заслушана днес в тишината,
в своя свят търся звуци добри...
И се моля в света на децата
тишината да няма сълзи...

 

 

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??