13.02.2009 г., 22:19 ч.

Тишината да говори за любов 

  Поезия » Любовна
439 0 0
Предпочитам тишината да говори и да ме обгръща топлина,
която ти ми подари, когато докосна моята ръка.
Предпочитам тишината да говори, да ни се усмихва влюбена луна,
която душите ни пречиства с нежната си светлина.
Предпочитам тишината да говори и
слънце закачливо да ни буди след нощта,
да търсим хоризонта с теб отново,
или пък да страдаме по някоя далечна звезда.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??