9.07.2015 г., 20:36 ч.

Тия сини фустани 

  Поезия » Еротична
767 0 1

 

Тия сини фустани

18+ текста не е подходящ за малолетни

- Кой ги, мамо, възглàви
тия сини фустани?
Кой ги, мамо, погали
тез бедра невиждàли
ласки, мамо, юнашки
с вирнати какалашки...
кой ми в пазвата бръкна
и ги вънка измъкна
двете ми, мамо, ненки
пъргави като мренки
изпод камик изляли
в нощници нощували?
Кой ме, мамо, наглася
òдъра да наквася...

- Ой те, мамино чадо,
че си ми още младо,
ой, лицето ти бело
грехове невидело!
Кам го тоя бараба,
па макар да съм слаба
да го видя що чини,
дàли има причини
да залиташ по него,
ил да бегаш по брèго.
Сал с една какалашка
ще седиш сиромашка
и кат мене с баща ти
ще проклинаш съдба си!

 

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??