20.03.2019 г., 22:52 ч.

Тлен 

  Поезия » Любовна
544 1 1

Вероятно ще изгния

и ще се превърна в пръст.

(Като поет с болката живял).

Докрай ще нося своя кръст -

уверен, че живота си съм дал.

За теб, макар да можех да избирам.

Избрах жестоко да боли.

И въпреки че днес умирам -

пак си музата от всеки стих!

Дали ще се превърна в спомен

или все ще съм зад кадър?

Свещи може би над мен ще палят,

а снимката ми ще стои на мрамор!

Нямах сили да те гледам с друг,

поне с добро ме запомни.

Извинявай и за този стих -

Je t'aime et je t'adore!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "И въпреки че днес умирам-
    пак си музата от всеки стих!"
    Поздравления ,Приятелю!
    А лирическият малко го стегни ,да оздравява и напреде да върви!😀👍
Предложения
: ??:??