5.06.2013 г., 15:06 ч.

Точиците в очите ти 

  Поезия » Любовна
483 0 0

 

И ми липсват очите ти,

липсват точиците в тях,

липсват лъчите им,

липсва кехлибареният цвят.

 

И ми липсват косите ти

и слънчевият аромат

и я няма душата ми -

объркан призрачен ездач.

 

И ще липсваш безумно и тъжно,

объркано, нямо,

и ще искам да викам и все ще мълча,

и не искам да тръгвам,

в сърцето с теб още малко ще постоя.

© Алия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??