Не искам да повярвам пак,
твърде дълго вярвах вече.
Постоянно бях глупак -
Любовта ми кат` вода изтече.
От тоз момент нататък
животът стана лесен,
животът стана кратък,
точно като песен.
Песен, като всяка друга -
просто еднотипни звуци.
Всеки има си заслуга
за "песните-боклуци".
© Май Аз Всички права запазени