тогава беше...
изгаряше...
кървеше...
имах и нямах
и все пак давах...
чувствах -
не мислех...
горях -
не осмислях...
бях клада
и ледено цвете...
бях дъга,
но без цветовете...
бях дете,
но бързо пораснах...
имах СЪРЦЕ -
сега имам пясък...
© Рад Всички права запазени