30.07.2019 г., 13:13 ч.

Тогава и само тогава 

  Поезия » Друга
415 1 0

Обещавам, ще дойда при тебе,
щом не спираш да мислиш за мен,
но така, че напълно обсебен,
аз съм смисъл на всеки твой ден.

 

И когато ме търсиш в тълпата
в силуета на всяка жена,
но разбираш, че друга такава
просто няма. И аз съм една.

 

И когато, нещастен се будиш,
с ясен спомен за мен от съня,
без да спираш да молиш за чудо,
със което да дойда в деня.

 

То тогава и само тогава
ще превърна студения лед
на сърцето в гореща жарава...
И със нея ще дойда при теб...

© Ваня Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??