4.02.2011 г., 0:09 ч.

Тогава, когато 

  Поезия » Любовна
1047 0 5

Когато ръцете ми срежат стоманата,
когато сърцето ми спре да кърви
и се затвори от само себе си раната.
Когато престане да ме боли...

Когато слънцето от запад изгрее,
когато лъчите вледеняват света,
а топъл вятър от север повее...
Когато си тръгне любима мечта.

Тогава ще зная, че има надежда,
тогава всичко ще бъде наред
и животът полека ще се подрежда.
Тогава ще почна да гледам напред.

Тогава, когато... някога, някъде.

© Снежина Айдарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??