17.04.2011 г., 15:25 ч.

Той 

  Поезия » Любовна
704 0 4

Той е моята причина

и горя за него аз,

той ме спира да замина

всеки миг и всеки час.

Той ме кара да мечтая

аз за утрешния ден

и боли ме да не зная

влюбен ли е още в мен.

Той е бягството ми тайно

и държи ме с две ръце,

той е мястото омайно,

дето често ме зове.

Той е лед и той е пламък,

дявол, ангел – просто Той!

Със сърце от страст и камък,

той е и покоят мой!

Той е мойта скрита вяра,

той е моята зора

и го пия аз без мяра.

Да, за него ще умра!

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??