29.04.2008 г., 7:49 ч.

той 

  Поезия
657 0 2
 

       ТОЙ

 

 

 

Той е готин!

Той е весела душа!

Той е нежен!

Той е верен!

Да бе...! Да...

 

Вярваш, любими,

че те обичат.

Вярваш, любими,

че си по-умен.

Вярваш, любими,

че си хитър.

Но съдбата ще ти

изиграе лош номер.

Чуваш ли...? Чуваш...

 

Предаде ме ти!

И ще осъмнеш с

тъжна душа.

Но аз  ще съм далече

от теб!

Предаде ме ти!

Ще ти е студено,

но аз няма да съм

до теб да те стопля!

Ще умреш! Умреш...

 

В самота и студ

ще се сетиш за любовта ми,

но само роза няма да

ме върне.

И тогава се обади  на

другата жена да те стопли

в нощта!

 

 

 

 

 

 

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • очевидно е, че с една роза няма да мине, затова кажи на някой да му подшушне да приготви поне 21, плюс една малка екскурзия до шанхай
  • от предателство в любовта...много боли...
    хубав стих! с обич, Боряна.
Предложения
: ??:??