19.07.2007 г., 9:43 ч.

Той е близо до теб 

  Поезия
968 0 2
Когато си тъжен, когато си сам,
погледни към Исуса.
Той е там и те чака,
протегнал своите прободени ръце,
готов да те приеме и прегърне. 
Той е там и плаче, и страда за теб.
Той иска ти да му споделиш всяка своя нужда,
 както би я споделил със своя си баща.
Той те чака да отидеш при Него, в свойта самота
и ще изпълни сърцето ти с радост.
Той те чака, готов да ти даде
цялата любов, която заслужаваш.
Довери му се и няма да сгрешиш. 


"Защото Бог толкова много възлюби света,
 че даде своя единороден Син,
 за да не погине нито един, който вярва в Него,
но да има вечен живот." 

                            цитат от Библията 

© Мария Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??