Той и тя
Той е сам,
сам сред тишината
в една безлунна нощ
и ето, наказва го съдбата
с цялата си мощ.
Тя също е сама,
сама сред тъмнината,
търсеща своя любим,
но отново се намесва Сатаната -
жесток и непобедим.
© Богдана Маринова Всички права запазени
Бог да пази Той и Тя.