7.03.2012 г., 16:06 ч.

Толкова 

  Поезия » Философска
415 0 0

Има още толкова места,
на които искам да отида,
толкова добри приятели,
които мечтая отново да видя;
толкова поля непребродени
и пътища неизминати,
толкова песни неслушани,
несрещнати толкова
лица усмихнати,
мигове неизживяни,
обич неразгадана,
толкова радост неусетена,
имам още толкова
любов нераздадена...
Дали ще ми стигне времето
да усетя, да чуя, да раздам,
да преживея...
...
Ще продължа
в друг свой живот -
в друго време
и на друго място...
може би.

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??