13.08.2008 г., 6:59 ч.

толкова близо 

  Поезия » Бели стихове
777 0 1
толкова близо,
а всъщност токоз далече,
седиш до мен,
а си на километри от сърцето ми,
не можеш го докосна,
дори да съм в ръцете ти.
можеш да ме разсмееш,
но не и да ме развълнуваш,
няма да усетиш любовта ми,
дори когато ме целуваш.
мисли си, че съм твоя,
но утре при него заминавам,
сбогом, грешко моя,
много съжалявам.

© Напафкана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??