18.04.2008 г., 19:10 ч.

Толкова е късно... и боли 

  Поезия » Любовна
693 0 1
 

Толкова е късно, толкова боли...

Как да те забравя, ти не промълви!

Толкова е късно, толкова е трудно,

Как да продължа напред без теб!

 

Сега живея със спомени за теб!

Със спомени, когато бяхме заедно!

В спомените ми живееш ти!

Няма да те забравя, дори и да боли!

 

Животът е болезнен, щом не съм с теб!

Сълзите са болезнени, щом са от раздяла с теб!

Сърцето ме боли, щом плача за теб!

Душата ме боли, когато страдам за теб!

 

И разумът да те забрави, сърцето ми ще помни!

Обичам те, да, това не ще забравя!

Да те сънувам няма да престана!

Да не тъжа за теб, не ще дойде тоз момент!

© ЛеДеНоСъРцЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Болката не спира, мила, просто след време спира да ти пука, че те боли...
Предложения
: ??:??