1.09.2007 г., 23:02 ч.

Толкова е просто. 

  Поезия
520 0 8
Обичам те.
Толкова е просто, нали?
В свят на безумства,
игри и лъжи.
В свят на измислени
мисли като бисер
блести.
Обичам те.
Толкова е просто, нали?
С теб се раждам, умирам,
в теб се вливам,
изливам своите чувства
мечти.
Обичам те!
Толкова е просто, нали?
Когато гледаш в очите
и си искрен.
Опитай. Не боли.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??