16.01.2007 г., 11:32 ч.

Толкова е тихо... 

  Поезия
850 1 20

Толкова е тихо. Като влюбване.
Премълчано да не се пилее.
Лятото отдавна се е съмнало.
Даже се залязва. Есенее.

Зимата е трудна за преглъщане.
Някъде в средата на сезоните
тишината беше  за прегръщане.
По-безкрайна даже и от спомени.

Времето отдавна е различно,
от това, което сме очаквали.
Лято е голямото обичане.
Другото - минути на отлагане.

© Бистра Малинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??