на Бианка...с много обич...
Свобода
за теб… и за мен…
и кръв…
толкова
много кръв…
полета
от алени макове
греят
в очите ни…
и цъфтят
пречистени
с онзи
топъл дъжд
от сълзи,
наречен… любов…
и доброта
от теб… и от мен
стига
да можеш…
само да можеш
някому
да я дадеш…
полета
от бяла надежда
в нечии
тъжни души
да посееш
и миг
щастие… дори
ако успееш…
и милост…
за теб… и за мен,
за всички
в тежък
безрадостен ден…
обич
и прошка
без корист
и тъга…
толкова
ли много
Бог иска от нас…
Свобода
е това…
свобода на духа…
МУЗИКА>>> LIBERTA
© Магдалена Костадинова Всички права запазени