29.06.2011 г., 9:42 ч.

Толкова много 

  Поезия » Любовна
649 0 5

Толкова много те търсих...

Всички морета претърсих.

Всички пътеки избродих.

Живях при всички народи.

 

Толкова много те чаках...

Палех косите на мрака.

Пращах писма по светулки.

Свирех на звездни цигулки.

 

Толкова много те исках...

В шепи надеждите стисках.

Връзвах на възел мечтите.

Будех копнежите скрити.

 

Толкова много и... нищо!

С мен ти не стъкна огнище.

Толкова малко остана.

Само нестихваща рана.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??