9.01.2016 г., 16:14 ч.

...Толкова много... 

  Поезия » Любовна
350 0 3

...Толкова много...


Толкова много моменти на щастие с тебе,

нищо друго няма значение, щом сега си до мене!...

Толкова много моменти на благородство и любов с тебе, 

заличават всичките ни грехове...!

Толкова много моменти на фантазия и страст, 

моменти на въображение и на вдъхновение...

Толкова много начина да кажем”Обичам те”, 

за този живот с който ме даряваш без условие...

 

Не изглежда да е човешка цялата тази любов..., (не!)

с която ме изпълваш, тя ни е дадена от Бога!

Но ако не е човешка, защо я притежаваме в изобилие

 и за всички, които се обичаме, тя не свършва...?!

Изглежда, че начина по който се обичаме, 

толкова безкрайно и безрезервно, докосва ни до небесата...

Толкова много, толкова много любов живее в нас, (чувстваме!)

толкова много любов, която ни извисява на земята...

 

Всяка прегръдка и целувка с която ме опазваш и побъркваш, 

всяка дума и дело, с които ме обожаваш...!

Всяко желание, с което ме разкриваш и познаваш, 

всички споделени копнежи и мечти, които сбъдваш...!

Всеки път, когато плачеш, плача и аз, всеки път, когато смееш се, 

смея се и аз, всеки път приключение...

Толкова много любов и търпението, с което ме слушаш 

и убеждението, с което за нашето ние се бориш...

 

Как е възможно, държейки ме във вериги, напълно да ме освобождаваш, 

да ме крадеш и постоянно цялата да ме изпълваш...!

Умолявам се на Бог, ако пак се родя да бъда с тебе,

умолявам се да ми стигне времето вечно да те обичам...!

Умолявам се следващия ми живот, да е с ден по-дълъг, умолявам се 

и на съдбата, всеки път да ме откриваш...

Толкова много любов и дори да е само за малко от това,

което ми даваш, ме накара винаги да се връщам...

 

Толкова много любов и чувството, че не съм себе си без тебе,

 че има нещо повече когато ме гледаш!...

Толкова много любов и усещането, че 

времето не съществува, когато с ръцете ти душата ми докосваш...!

Толкова много, толкова много, толкова много любов,

 откакто сме заедно, цялото това опиянение...

Умолявам се на Бог да ми стигне времето, за да ти кажа

 и покажа всичко това, което чувствам към тебе!

 

 

 


 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Гавраиле, благодаря ти за думите, за всичко...!!!

    Ел, приятелко тъпкано да ти се връща!!!Прегръщам те!!!

    Нежност, радвам се, че е било удоволствие...Благодаря ти!!!Поздрави!!!

    Благодаря че оцени, Младене!!!

  • Хареса ми стиха прочетох с удоволствие. Поздрав!.
  • Любовта винаги изисква признателност и всеотдайност.Лирическата това много добре го е изразила.Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??