Толкова много любов,
сбрана с шепи,
донесох за тебе...
полудяла
за мъничко нежност
и в зов
за любовност
със мене.
Нарисувах ти име,
в полумрака
пожелах те
да бъдеш с усмивка,
разсъблечен
и чакащ
те милвах
и плаках...
за онази надежда,
когато ще бъдем.