Jul 29, 2012, 3:57 PM

Толкова много любов 

  Poetry » Love
744 0 1

Толкова много любов,

сбрана с шепи,

донесох  за тебе...

полудяла

за мъничко нежност 

и в зов

за любовност

със мене.

Нарисувах ти име,

в полумрака

пожелах  те 

да бъдеш с усмивка,

разсъблечен

и чакащ

те милвах

и плаках...

за онази надежда,

когато ще бъдем.

© ДМ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • благодаря ти, че го изчувства, Оксиморон!
Random works
: ??:??