31.10.2016 г., 11:00 ч.

Толкова много любов... 

  Поезия » Любовна
1026 2 1

 

Толкова време те търсих,

толкова време те чаках,

толкова време те мечтаех,

толкова време си те представях.

 

И от толкова време с теб

заспивам и сънувам,

събуждам се и пак сънувам...

красива постоянност...

 

Толкова време чаках

твоите прегръдки и целувки,

и от толкова много време

имам подкрепата и присъствието ти.

 

Толкова време виждах сянката ти

и от толкова време ти си тук в мен...

все по-реален и все по-близък,

ти се усмихваш сега, аз също.

 

Толкова много зори,

толкова много залези те обичам

и още толкова умножено

по безкрай и пак и пак

искам да те обичам...!

 

Чаках те толкова много време,

но вече ти ме откри

и аз теб и най - накрая

усещам що е любов...

 

 

© Исабелла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??