За една нощ
ми даде съня си.
Розов и щастлив.
Станах малка,
прашинка почти
пред твоите
детски мечти.
Расти в съня си!
Витлеемска звезда
да ти свети.
И някой ден сънят ти
розов,
в роза пурпурна
да засвети!
© Мариана Вълкова Всички права запазени
Позднрав!