8.03.2016 г., 7:26 ч.

Toлкова много обич 

  Поезия » Любовна
393 0 2

Събрала съм ти

толкова много обич,

че парят сълзите ми

и спира дъхът ми.

И шума на вълните

се превръща в просто стон

сравнен с песента

на сърцето ми.

Душата ми ликува.

Плача от щастие.

Ти си мечта.

Сбъднато желание.

Най-любимата прегръдка.

Събрала съм ти

толкова много обич,

че океанът не стига.

Трябват ми галактики.

Не мога да ти я дам.

Не мога да я покажа.

Не мога да я опиша.

ТОЛКОВА МНОГО,

че знам, че ти си

въздух и вода.

Всичко необходимо за мен.

Ти си ЕДИНСТВЕН.

И ти си ЛЮБОВ. 

 

© Рали Всички права запазени

Рали Братанова

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??