Толкова силно обичам
Толкова силно обичам,
цяла от обич горя!
Дълго на тебе се вричам –
щастие спряло, мечта.
Толкова много те чакам,
времето как не разбра!
Всяка секунда отмервам,
търся към тебе следа.
Всяка любов е красива,
тебе откривам в света.
Всичко за теб съществува,
щом те обичам така.
Слънце в очите ми спира,
още ще пиша за теб.
Тази любов те намира,
тя е във всеки мой ред.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »