27.05.2017 г., 15:50 ч.

Топла съм ... 

  Поезия » Любовна
544 4 21

Топла съм...
в окръжността на твоите чувства,
нищо, 
че стрелките отмерват ни времето.
Отразена съм звездно
в тишината на дните ти,
а в очите ми черни...
сякаш лятно потъваш 
и... безмълвно превръщаш 
всяка капчица в нежност,
с последния дъх
на мечтите си.

 

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??