27 мая 2017 г., 15:50

Топла съм ... 

  Поэзия » Любовная
545 4 21

Топла съм...
в окръжността на твоите чувства,
нищо, 
че стрелките отмерват ни времето.
Отразена съм звездно
в тишината на дните ти,
а в очите ми черни...
сякаш лятно потъваш 
и... безмълвно превръщаш 
всяка капчица в нежност,
с последния дъх
на мечтите си.

 

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??