23.02.2007 г., 10:34 ч.

Топлина 

  Поезия
863 0 1
Топлина


Какво аз мога да ти дам?
Богатство като океан?
Сигурност, а може би удобство?
Вярност – граничеща със робство?
Не.
Аз нямам нищо от това.
А само
топлината в моята ръка.

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??