31.01.2023 г., 10:52 ч.

,,Топливо" 

  Поезия » Хумористична
503 0 0

Лятото свърши, зима дойде.

Дърва ще купувам, но знам откъде.

Коня изкарах от своя ,,гараж"

и към ,,Топливо" потеглих с кураж.

 

Дървата купувам и ми е гот,

че печка си имам в тоя живот.

Все пак, не съм аз тъпо парче!

Вечери топли, кюмбето пече...

 

Хайде в ,,Топливо", хайде завчас!

Там ще раздават дървата за вас!

Знайте, в ,,Топливо" дървата са шик,

бързо купувай кубик след кубик!

 

Пачка дебела в джоба сложи,

колко купуваш - сам си реши.

Кубик или два, или цяла кола,

в ,,Топливо те чакат, бързо ела !

 

Имаш ли печка, не му мисли

и към ,,Топливо" се завърти.

Зимата ще е за теб чужденка,

имаш ли пачка, далече е тя !

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??