8.12.2011 г., 15:18 ч.

Топло 

  Поезия
683 0 17



Когато

ръцете ми са в твоите

и с мигли

едва-едва

лицето ти докосвам,

в мен е светло,

топло

и съм лека като птица,

рееща се в синевата.

Не изпитвам нужда

дори да дишам,

защото ти

си

живот.

 

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??