8.07.2016 г., 7:43 ч.

Топло... 

  Поезия » Друга
280 0 4

ТОПЛО... 
Р.Чакърова 

 

Дъждовете във мен взеха лятна ваканция. 
Не устояха на толкова топло в душата ми. 
Слънчогледи се ширят и римите странстват 
из пясъчни мисли в разгара на лятото. 

 

Междуметия в палави строфи се крият 
и си шепнат любовно с вълнисти мечти. 
А случайни метафори пият дайкири 
и ухажват самотни среднощни звезди. 

 

Тишината плажува... И все е на градус... 
Нетипично, нали?... Но поне си мълчи. 
Стара тръпка... Все още по нея си падам. 
И  по разни... небесно-кафяви очи... 

Лондон 2016 '
 

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??