11.04.2010 г., 10:45 ч.

Тополите 

  Поезия
1192 1 8

 

Тополите, тополите мечтаят,

замислено загледани в реката...

А слънцето след топъл дъжд чертае

в небето цветовете на дъгата...

Тополите, тополите заспиват,

унесени от ромон като шепот...

А в сенките им две тела се сливат,

изпълнени с любов и нежен трепет...

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??