6.02.2014 г., 22:50 ч.  

Топъл дъжд 

  Поезия » Пейзажна
468 0 1

Топъл дъжд

Навън вали. И вдигат се мъглите
удавили простора на деня.
Размиват се от пепелта следите
през буйния порой вода.

Напук на снегове и листопади,
отломки и разбити ледове,
прекършени - отново ще сме млади
пречистени от топли дъждове.

Искри дъга пробудена в полето
поела в шепи грейнали лъчи.

Съзвездия назряват из небето

и тътнат ери, мисли и скали.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??