25.03.2011 г., 11:30 ч.

Топъл спомен 

  Поезия » Пейзажна
410 0 1

 

  Топлите нюанси на цветове
плават със собствени криле;

водени от невидими крале,

боядисват всичко нескопосано като дете,

но същевременно красиво като женското лице, 

пуснати от невидими ръце,
падащи свободно като перце;
спират моя дъх и сърце!

© Христиан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • и кво, една рима на -е?
    сигурно би ми харе-
    ако бех изпил поне едно шише...
    или да бе
    по-умно да излъхам one кале...
Предложения
: ??:??