Топлите нюанси на цветове
плават със собствени криле;
водени от невидими крале,
боядисват всичко нескопосано като дете,
но същевременно красиво като женското лице,
пуснати от невидими ръце,
падащи свободно като перце;
спират моя дъх и сърце!
© Христиан All rights reserved.
сигурно би ми харе-
ако бех изпил поне едно шише...
или да бе
по-умно да излъхам one кале...