9.07.2008 г., 19:31 ч.

Топъл здрач 

  Поезия » Любовна
692 0 1




                        Когато въздухът с топъл здрач се насити,
                        разтяга залезът ивици кървави,
                        нежен зефир с лунни стъпки се скита
                        сред меките сенки прегърбени.


                        Когато въздухът с топъл здрач се насити,
                        пурпурно небето на рози червени ухае
                        и от вечерната нега опити,
                        цветята сънуват как славей над тях нежно пял е.


                        Когато въздухът с топъл здрач се насити,
                        във твойта прегръдка се спирам
                        и само в ритъма на сърцето ти
                        мойта славеева песен намирам.

© Галина Пенкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??