17.09.2014 г., 14:49 ч.

Тост 

  Поезия » Хумористична
388 0 2

                     

                                       Тост

 

                       За управниците наши

                       дето нямат капка срама,

                       дружно вдигнем пълни чаши

                       и пием за тях и...тяхната мама!?!

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??