Sep 17, 2014, 2:49 PM

Тост 

  Poetry » Humour
387 0 2

                     

                                       Тост

 

                       За управниците наши

                       дето нямат капка срама,

                       дружно вдигнем пълни чаши

                       и пием за тях и...тяхната мама!?!

© Ганчо Пенев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??