14.02.2007 г., 10:55 ч.

Тост 

  Поезия
658 0 11

Тост за празника пореден аз ще вдигна
и с полуусмивка наздраве ще ти кажа дори.
Знам, че няма да ме изоставиш,
макар понякога за малко ти да ме забравяш
и винаги от близостта ти да ме боли...

Мъчиш се с сълзите от очите ми да се напиеш,
караш музиката тъжна в мене да звучи...
Нищо, свикнах веч –
от мен не можеш да се скриеш.
Каква ли бих била без теб, Тъга? Кажи...!



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??