11.12.2019 г., 10:41 ч.

Тоти вчера ме разби 

  Поезия » Любовна, Хумористична
1481 1 6

Тоти, защо пусна този стих,
в който аз засмян открих,
че с наднормени килца
ме е дарила... Любовта...

И от влюбено момченце
станал съм си на прасенце,
и треса сланинки страстни
хапвайки Любовни пасти.

И ще кажа тук, грух-грух,
цял съм от Любов и пух,
а Любимото момиче
дано прасенца да обича...

Розовичък съм, послушен,
и обичам да се гушкам,
и опашчица въртя
вкусвайки от Любовта!...

Много вкусно е, признавам!
Хапвам, хапвам... и наддавам...
По съм кръгъл от балон,
а в килцата... вече слон...

Но пък в нейните очи
уж дебеличък, нали,
а ми казва: "Ах, бонбон,
ти си моят Аполон..."

И тогава как танцувам,
и целувам, и целувам...
Тоти - знай, от Любовта,
и да трупаме килца,
пак летим, летим с крилца,
към Любимата жена!

Всъщност... май, че се търкалям...
но това е друг въпрос!
Порция Любов пак хапвам
и... финал... с Любовен тост!

22.01.2019.

Георги Каменов

За това стихче ме вдъхнови невероятното и усмихнато такова на Тодор Тодоров, накратко, Тоти "ПА-ДЕ-ДЬО". 
Благодаря с усмивка и от сърце на Тоти за това щуричко вдъхновение!

ПП

Тъй като имам десетки и десетки творби, вдъхновени от чужди такива, доста се чудех, кое да избера. Доколкото знам, Тоти не публикува в този сайт. Но пък 8никъде в предизвикателство не е казано категорично, че вдъхновението трябва задължително да е по творба, която е пускана тук. Или поне аз не виждам подобно нещо. 

Ако все пак нарушавам правилата, то няма въобще да протестирам! Те са създадени, за да се спазват и уважават. 

© Георги Каменов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледен подарък »

18 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Марко, този вид прасенца не ги лови африканска чума, а само Любовна треска 😊
    Благодаря за свежарското включване 😀
  • Георги, щом си стана прасенце, пази се от африканската чума по свинете !
    Консумирай алкохол редовно в умерени количества !
    Там е спасението ! Наздраве !
  • А аз с усмивка ти благодаря, Надежда 😊🌹😊
  • Гласувах, с усмивка. За теб, Тоти и любовта, разбира се.
  • Мариана, Деница, благодаря ви 🌹😊🌹
  • хахахах.. слабото не е на мода :D
Предложения
: ??:??