3.06.2008 г., 15:05 ч.

Това да бъде за последно 

  Поезия » Любовна
899 0 8
Това да бъде за последно

Не ми трябват фалшиви усмивки,
забрави и за всички банални лъжи,
убий ме, но без излишни преструвки,
просто от сърцето бавно режи!

Не са ти нужни и думи -
в момента говорят очите -
студенината в тях, предизвикваща бури,
следата от обич, изстинала с дните!

Ще чакаме двамата здрача,
гледайки се някак вълшебно
и докато аз вътрешно плача,
ти ме целуни за последно!

© Просто Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??