Jun 3, 2008, 3:05 PM

Това да бъде за последно 

  Poetry » Love
987 0 8
Това да бъде за последно

Не ми трябват фалшиви усмивки,
забрави и за всички банални лъжи,
убий ме, но без излишни преструвки,
просто от сърцето бавно режи!

Не са ти нужни и думи -
в момента говорят очите -
студенината в тях, предизвикваща бури,
следата от обич, изстинала с дните!

Ще чакаме двамата здрача,
гледайки се някак вълшебно
и докато аз вътрешно плача,
ти ме целуни за последно!

© Просто Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??