20.03.2006 г., 23:33 ч.

ТОВА Е ЛЮБОВТА 

  Поезия
1134 0 4

 

Влезе в живота ми...Искам те!

Докосна сърцето ми с любовта си...!

Потъна в косите ми...

Желание за грях видя в очите ми...

Нежно с целувка-стопли ме...!

Промени живота ми...Цветен е!

Щастието върна ми...!

Мечтите ми твои са.. Вземи ги!

Искам те целия.. Искам те!

Ти си надеждата за промяна...!

Скъсах хартията... Знаеш ли???

Скочих във времето заедно с теб...!

Отново усмихвам се в утрото...!

С тебе съм себе си..Ето ме!

Обичам те!!! Вярвай ми...!!! Обичам те!!!!!

 

13.03.2006г.

© АНИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??