27.02.2008 г., 18:36 ч.

Това, което беше 

  Поезия » Любовна
600 0 4

За тебе беше цел,

а за мене - невинна игра,

получи се нещо,

но защо и кога?

Легло от пепел,

цветя от тъга,

любов бездомна

и куп развалина.

Играта свърши и всеки своя път пое,

но това, което беше

остана в моето сърце!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??