Feb 27, 2008, 6:36 PM

Това, което беше 

  Poetry » Love
558 0 4

За тебе беше цел,

а за мене - невинна игра,

получи се нещо,

но защо и кога?

Легло от пепел,

цветя от тъга,

любов бездомна

и куп развалина.

Играта свърши и всеки своя път пое,

но това, което беше

остана в моето сърце!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??