Това, което е...
Болка, щастие, любов, страст
свобода, път, полет за душата...
в сърцето ми, в сърцето ми - и
твоето - една обединена искреност...
Мечта изпепеляваща и възраждаща,
песен, която изпълва и не се изчерпва,
една история, която се пише сега...
и за нея не съществуват начало и край...
Една надежда в красивото на чувството,
в борбата, в случката на щастливите сълзи,
и едно тик - так, в което просто спираме
и тръгваме като стрелките на часовника...
Не за да забравим, а запомним това, което е -
да се насладим на прегръдката, в която
щом застанем и се огледаме нищо не ни липсва
за да сме и чувството, че само тя е истината...
© Лили Вълчева Всички права запазени