6.02.2007 г., 17:50 ч.

Това,което истински желаеш 

  Поезия
934 0 2
Да вярваш в живота, да имаш надежда
е просто магия, която подвежда...
Така се надяваш и трепетно чакаш,
но после излъган си, изгубен си в мрака...
Мотивираш се много, стремиш се към нещо,
и накрая това, което желаеш горещо
не идва при тебе, а теб отминава,
само това, което не търсиш остава...
Винаги в живота неочакваните събития
имат по-добро и по-сигурно развитие.
Когато нещо искаш и така силно го жадуваш,
трудно го печелиш и трябва много да рискуваш.
А недостижимите хора и недостижимите моменти
са обрисувани в съзнанието с красиви орнаменти.
Те винаги ще бъдат по-сладки, по-желани,
но по пътя ни към тях остават много рани...

© Василена Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много вярно си представила живота!
    Браво!
    Хубавите неща стават и се постигат трудно и затова когато ги постигнем сме щастливи
  • Много истина в този стих Василена.
    Хареса ми.
    Поздравления.
Предложения
: ??:??