8.12.2010 г., 14:43 ч.

Това, което знам 

  Поезия
777 0 1

Пиша за това, което знам

и което ми е нужно.

Движа се по нежната спирала

и накрая нищо.

© Симеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??